Dieren

reageren sterk op energie en reageren over het algemeen goed op een healing

IMG_0161Dieren zijn gevoelige wezens en absorberen veel energie vanuit de omgeving. Zo kan ook een (huis)dier niet lekker in zijn vel zitten. Dit kan zowel op lichamelijk gebied zijn als het gebied van gedragsproblemen. De oorzaak hiervan kan velerlei zijn.

Astrid is dieren communicator en maakt contact met het dier. Hierdoor krijgt ze inzicht waarom het dier niet lekker in zijn vel zit. Ze gaat een gesprek met het dier aan en kijkt welke informatie het dier heeft en wat nuttig is voor de eigenaar van het dier. Ik spreek liever over de mens naast het dier. Het kan zijn dat hieruit ook informatie over de mens naast het dier naar boven komt.

Indien een healing nodig is behandelt Astrid het dier met energie. Dieren reageren sterk op energie en reageren over het algemeen goed op een healing. Voor de dierenhealing wordt gebruik gemaakt van diverse energetische technieken. Er wordt gekeken waar het dier op dit moment het meeste baat bij heeft. Vaak kan het ook een combinatie van technieken zijn. Blokkades worden verwijderd en de balans wordt weer herstelt, waardoor het dier zich weer gezond en fit gaat voelen.

Een dieren reading of healing kan op afstand via een foto. Mail hiervoor je foto met vraag naar mij toe. Nadat het bedrag op mijn bankrekening is bijgeschreven ontvang je binnen 7 werkdagen het uitgewerkte verslag van de dieren reading en/of healing per mail. Wil je echter dat ik het dier live behandel, dan kan ik naar je toe komen. Binnen een straal van 12 km zijn de reiskosten inbegrepen. Boven de 12 kilometer wordt er een bedrag van € 0.24 per kilometer in rekening gebracht en wordt er een reisvergoeding van € 15,= per uur berekend.

De dieren worden ingedeeld in twee categorieën, nl de kleine huisdieren, zoals honden en katten en de grote huisdieren, zoals paarden. Kijk hier voor de actuele tarieven.

Dieren nemen een bijzondere plaats in het leven van Astrid in.
Haar hond heeft ervoor gezorgd dat ze de opgedane kennis met succes op dieren is gaan toepassen.

 

Wil je een afspraak of meer informatie? Vul dan ons contactformulier in

To top

Translate »