Engelen healing

Verlichting en heling van blokkades en ongemakken op fysiek, emotioneel, mentaal en karmisch niveau

DSC01757Een engelen healing is er op gericht op blokkades en ongemakken op fysiek, emotioneel, mentaal en karmisch niveau te verlichten en te helen. Voor dat de engelen healing kan plaatsvinden wordt het doel van de sessie bepaald. Wat wil je met deze engelen healing bereiken? Daarna wordt er een veilige omgeving opgezet zodat er op een veilige en egoloze manier met de engelen gewerkt wordt en het veilig voor jou is om deze engelen healing te ontvangen.

Omdat de engelen altijd werken op basis van vrije wil wordt er bij iedere stap toestemming gevraagd aan de persoon die de engelen healing ontvangt. Zodra je toestemming geeft kunnen de engelen deze stap uitvoeren. Astrid krijg van de engelen door welke stappen er tijdens de engelen healing uitgevoerd mogen worden. Tijdens de uitvoering hiervan zal Astrid je aanraken of zal ze met haar handen langs je heen gaan. Het best is om ontspannen te zitten, met beide voeten op de grond. Indien er tijdens de engelen healing informatie doorkomt, geeft Astrid dit aan jou door.

De verschillende soorten Engelen healingen zijn:

Een basis engelen healing
Hierbij komen o.a. de volgende punten aan bod:
Het verwijderen van negatieve energieën uit lichaam en aura; het doorsnijden van etherische koorden, die je emoties negatief beïnvloeden; het verwijderen van de effecten van naar jou gerichte boosheid of jaloezie; het uitbalanceren van je chakra’s en het verstevigen en beschermen van je aura. Het kan ook zijn dat de effecten van beloften geloften en eden verwijderd mogen worden.

Karma healing
Bij een karma healing wordt er gewerkt om het karma (ervaringen uit vorige levens die je belemmeren in dit leven) te balanceren. Dit karma kun je herkennen aan bepaalde patronen die in dit leven steeds maar weer terug keren. Een karma healing kan uiterst doeltreffend bij angsten en fobieën zijn, omdat dit vaak patronen uit een vorig leven zijn.

Helen van verslavingen
De engelen kunnen je helpen om verslavingen op te lossen.

Naast deze Engelenhealingen wordt er ook IET® Integrated Energy Therapy en andere technieken aangeboden.

Wanneer een Engelen Healing?

Een Engelen Healing is inzetbaar voor een breed scala aan blokkades en ongemakken op fysiek, emotioneel, mentaal en karmisch gebied. Hierbij kun je o.a. denken aan:
Vermoeidheid, allerlei lichamelijke pijntjes, ziektes, angsten, fobieën, jezelf niet lekker in je vel voelen, geen vertrouwen hebben, geen actie kunnen nemen, verslaving op welk gebied dan ook, steeds terugkerende patronen in je leven waar je zelf niet uit komt, het feit dat alles in je leven tegen gaat, geen keuzes kunnen maken, enz. enz. Zoals je ziet is een engelen healing bij zowat ieder probleem of klacht inzetbaar. Bij mensen die behandeld worden voor psychiatrische ziektes en hier medicatie voor gebruiken, is er wel enige voorzichtigheid geboden.

Wil je weten of een engelen healing geschikt is voor jou? Neem dan contact op met Astrid.

Ervaringen

Mijn ervaring is dat er met een engelen healing altijd wat gebeurt. Vaak is er voor 1 klacht maar 1 sessie nodig. Wel kan het zijn dat er een onderliggende klacht naar boven komt. Zie het als een ui die je aan het pellen bent. Wat ik bij de mensen zie gebeuren is dat ze meer gaan stralen, hun ogen stralen weer, ze voelen zich ontspannen en rustig.

Enkele reacties hoe mensen reageren na een engelen healing: Wat voel ik me ontspannen; er is een last van me afgevallen; ik heb inzicht; ik kan weer stappen nemen; ik heb rust na het overlijden van mijn partner; ik voel de pijnklachten verdwijnen; ik heb weer energie; de blokkade is weg, enz.

To top

Translate »