Ervaringen

van klanten met engelen consulten, massages, engelen workshops, spirituele reis en activiteiten

Ervaringen per activiteit:

• (engelen) workshop
• Engelen Consulten
• Massages
• Spirituele reis

Geheel van ervaringen

IET opleiding augustus 2015

Vorig weekend de IET cursus afgerond bij Angelshart,
Een uitgebreide cursus die super wordt uitgelegd door Astrid 👍
We hebben veel geleerd van en met elkaar in een fijne gezellige cursusruimte.
Lieve Astrid, bedankt voor je gastvrijheid en Kees dankjewel voor de heerlijke soep👍
Liefs, Esmeralda

Massages:

De massage was super! Ik voel me  geheel ontspannen. De spanning uit mijn lijf lijkt verdwenen.

Dank je wel voor je liefdevolle massage.

De rugpijn is nu voor het grootste deel verdwenen. De massage was heerlijk ontspannen. Ik kom graag naar je terug

Dank je voor de volledige massage. Ik voel me bevrijd, en ervaar weer meer ruimte. Je voelt intuïtief precies aan wat goed voor iemand is. Het is echt een massage+. Ik kom zo weer dichter bij mijn gevoel!

Engelen Basis Workshop Wat zijn engelen en hoe kan ik met ze communiceren 26-07-2015

Hallo Astrid,

Allereerst de complimenten voor jouw mooie cursusruimte en ook behandelruimte in jouw nieuwe pand.
Jouw kracht van manifesteren zijn zeker ook voor mij een inspiratiebron

De workshop van zondag heb ik als zeer verfrissend ervaren. De balans tussen theorie en praktijk, uitleg dmv voorbeelden uit het dagelijkse leven,
vormen een goede opbouw van het programma. Het praktisch toepassen van enkele basistechnieken leg je heel duidelijk uit en laat je de deelnemers
ook goed zelf uitvoeren en ervaren. Dank je wel voor een prima verzorgde cursusdag, jouw enthousiasme voor het engelenwerk is een echte inspiratie om
er praktisch mee aan de slag te gaan in dagelijkse aktiviteiten en nieuwe plannen.

Zover mijn referentie van de dag. Heb de afgelopen dagen mijn slaapkamer helemaal leeggehaald en met hulp van mijn zus en zwager de laatste spullen eruit gehaald.
Zaterdag wordt de nieuwe vloer gelegd. Ben heel benieuwd, wordt straks een mooie nieuwe rustige ruimte om heerlijk in te slapen en te dromen

Lieve groet,  Carla

Hallo Astrid,

Nogmaals bedankt voor de mooie dag ,de graadmeter voor mij is dat ik me weer in de flow voel zodat ik weer verder kan !

 

“Helderheid, duidelijkheid en mooie boodschappen. Dat is mijn consult kort samengevat. Bijzonder hoe de engelen op deze manier communiceren.
En voor mij ook opbouwend voor mijn zelfvertrouwen geweest; geleerd te kunnen vertrouwen op mijn eigen helderwetendheid en heldervoelendheid.
Dat je liefde mag zijn. Dankbaar”

Hoi Astrid,
Dank je wel voor deze reading en ook voor de extra kaarten.
Het klopt allemaal wat je hebt geschreven in de emailreading. Het moeilijkst van alles vind ik nog om de stap te nemen en te geloven dat ik het echt waard ben.
Bedankt voor jou moeite!
H

Hoi Astrid,

Wat een mooi consult was dat. Daar wil ik je toch nog even extra voor bedanken
Wat gebeurde er veel (ben blij dat ik zoveel heb opgeschreven).
En wat een impact heeft het. Vooral het inzicht wat kwam bij de ziektebeelden en datgene over het vorige leven gaf
veel verheldering en wat een fijne healing. Ook de boodschap van mijn overleden moeder, zo mooi…
Kort erna was ik eerst doodmoe, maar wel op een goede manier.
De dagen er na leek het alsof er een last van mijn schouders is gevallen,
Ik voel me letterlijk ‘lichter’.

 

Workshop Engelen Kaart Reading februari 2015

Lieve Astrid :-),
Bedankt voor deze prachtige, liefdevolle en leerzame dag. Dank je wel voor het vertrouwen en het zelfvertrouwen wat je me geeft via de engelen. <3.
Liefs Marleen

Lieve Astrid,
Deze dag heb ik als zeer uitdagend ervaren. Een mooi leerproces om ook over innerlijke drempels heen te stappen. Bedankt!
x Ilona

Een fijne dag. Astrid geeft fijn les. Weer een ervaring rijker.

Engelen Basis Workshop 31 januari 2015

Lieve Astrid,
Graag laat ik je weten hoe ik de dag ervaren heb.Voor mij was het een dag met mooie mensen, veel nieuwe kennis over Engelen maar ook bevestiging van wat ik al wist.
Er was ruimte voor eigen inbreng en ervaring, voor iedere deelnemer, wat ook weer voor z,n leermoment zorgde.
De Engelen ringen en hug was echt mooi, bij de hug voelde ik gewoon IETS in me komen zonder dat het als bedreigend aanvoelde, wat je wel heb bij negatieve energie, maar gewoon vertrouwd. Heb Willy een Engelen hug gegeven wat voor beide nogal emotioneel was. Op z,n, dag gebeurt er altijd wel wat, iets wat je niet verwacht voor je zelf, of voor anderen, waar je aan mag bijdragen. Kan op je agenda de vervolgcursus helen met Engelen niet vinden, misschien kijk ik eroverheen.

Liefde volle groet Arie

Email Engelen Reading 3 december 2014

Hallo Astrid,

Ik ben dolgelukkig met deze mooie reading. Het raakt me enorm!
Ik wil jou en de engelen heel erg bedanken.

Lieve groetjes, Yo

Engelen Basis Workshop: Wat zijn engelen en hoe kan ik met ze communiceren op 29 november 2014

Deze dag was hartverwarmend. Het voelde goed en gaf aanreikende mogelijkheden tot aanvoelen en werken met engelen

Mijn ervaring met deze cursus is positief. Ik ben een ervaring rijker. Prettige sfeer. Er wordt fijn les gegeven.
Groetjes vd Engel der Liefde

Workshop Leer jezelf Energetisch reinigen en beschermen op 22 november 2014

Hallo Astrid,

Astrid weet met veel kennis, passie en ervaring het belang van spirituele reiniging en bescherming heel duidelijk te schetsen. Heldere voorbeelden uit het dagelijkse leven die een ieder herkent, puzzelstukken vallen op hun plek. Ben heel blij deze workshop gevolgd te hebben, de cursusmap (handout) is heel duidelijk en praktisch geschreven en Een fantastisch naslagwerk om alle informatie rustig na te lezen en met de stemvorken en auracleaners te gaan werken.
Spirituele reiniging en bescherming is een heel belangrijk fundament in ons dagelijks leven.
Deze workshop is een echte aanrader, het schenkt je veel handreikingen en herkenning en het is een geschenk voor jezelf om hiermee te gaan werken en balans in jouw welzijn te creëren.

C.

Consult november 2014

♥Hoi Astrid,

Ik wil je alsnog van harte bedanken voor de bijzondere en liefdevolle reading.
Wat een bijzondere reading, ik had zoveel vragen en dit kwam er als belangrijkste uit!!

Ik heb de dagen erna in een soort rouwproces gezeten, en veel gehuild. maar gelukkig heb ik dit los kunnen laten en voel ik de liefdevolle aanwezigheid van mijn dochter die me inderdaad helpt en ondersteunt. Het is eigenlijk heel moeilijk te leggen hoe ik me voelde en nu voel. Wel heb ik er intens vrede mee. En mocht er toch nog een derde komen 🙂 dan weet ik dat dit ook goed zal zijn, ondanks dat dat dan niet dezelfde persoon/ dochter zal zijn.

Nogmaals ontzettend bedankt voor je liefdevolle steun en inzichten.

E.

♥Lieve Astrid,

Weer zoveel mee gekregen van jou en de engelen gisteren! Het heeft me weer een heel stuk verder geholpen.Ook mooi om te zien hoe ik jou ervaren heb gisteren met een nog sterkere kracht dan je al had. Zoals je vertelde dat je nu de dingen volledig op eigen kracht doet, dat straalde je ook uit. Een soort van rots, die vertrouwen heeft om het op deze manier te doen. Heel mooi!

A.

Hallo Astrid,
Bedankt voor de bijzondere sessie van vanmiddag. Ik ga het eerst allemaal laten bezinken en aan de slag met de adviezen welke ik heb gekregen.
K,

Massages november 2014

Hoi Astrid,

Wat een heerlijke massage heb ik van jou gehad, zeer diepgaand en helend. Na de massage voelde ik me weer geheel ontspannen en lekker in mijn vel. Een echte aanrader voor iedereen die zich eens wil laten verwennen. Ik heb besloten om mezelf dit iedere maand kado te doen. Ik kom graag naar je toe, je masseert met respect, liefde en passie. Je weet ook precies waar je extra aandacht moet geven. Dank je wel voor je liefdevolle ontvangst.

Groetjes H.

Lieve Astrid,

De massage die ik van jou ontving ging dieper dan dat ik kon vermoeden. Je weet de aandacht op de goede punten te leggen. In een rustige sfeer werd ik op een prettige manier ontvangen. Voor mijn gevoel is het meer dan massage alleen. Ik voelde de energie overal stromen en wat een warme en prettige handen heb je. Het gesprek vooraf vond ik ook bijzonder prettig. Je straalt vertrouwen uit en weet duidelijk waar je mee bezig bent. Nogmaals bedankt voor deze mooie en unieke ervaring.

Hartelijke groetjes J

Engelen energie en oefendag 26-10-2014

Beste Astrid,

Ik vond het een samenkomst van gelijkgezinden, rustig en zonder oordelen, een open sfeer.

De groepshealing was krachtig en de dag nadien voelde ik me ontspannen en sedert voel ik me zekerder van mezelf (ik had de healing gevraagd om meer in mijn kracht te staan). Ik had die dag ook veel minder last van mijn ontstekingen.

De oefendag heeft me terug een duwtje gegeven om meer met de engelen te werken en regelmatig te oefenen op mezelf.

Jouw enthousiasme en goede begeleiding werken aanstekelijk.

Groetjes, Agi

 

Hallo Astrid,

de workshop heeft mij sowieso heel goed gedaan. Vooraf wist ik alleen maar, dat ik er naar toe moest. Op de dag zelf heb ik gemerkt, dat er veel liefde en warmte om mij heen was, waardoor ook de ontlading, lees enorme huilbui, eindelijk vrij kwam. De pijn rond mijn hart verdween als sneeuw voor de zon.

Vanmorgen kreeg ik nog een geweldig inzicht. De pijn op mijn ribbenboog (de boog kan niet altijd gespannen staan!) gaf de verklaring voor mijn probleem, nl. het meer flexibel kunnen zijn, zodat je ook letterlijk meer kanten kan opdraaien. Geweldig!

Bedankt lieve engelen en lieve Astrid!

Ien

Engelen Basis Workshop Wat zijn Engelen en hoe kan ik met ze communiceren 12-10-2014

Lieve Astrid,

Ik wilde je hierbij nog laten weten wat een fijne workshop ik het vond mijn interesse in de engelen is hierdoor alleen maar meer geworden. Het was een warme workshop met heel veel liefde.

Bedankt voor deze dag.

Groetjes tineke

Consult september 2014

Beste Astrid,

Het is inmiddels ongeveer twee weken geleden dat ik bij je was. Sindsdien is er het één en ander aan het veranderen, maar ik kan niet precies uitleggen wat het is. Ik lijk vanbinnen ‘rustiger’ te worden en dat vind ik erg goed. Het gaat nog wel met ups en downs, maar als het zo doorgaat weet ik dat het goed komt. Bedankt!

Groetjes, Edwin

Healing met behulp van engelen 17-05-2014

Hoi Astrid,

De workshop ‘Healing met Engelen’ van 17 mei 2014 was geweldig. We hebben hele interessante dingen geleerd en zijn nu in staat om anderen, en onszelf, een healing te geven. Er zijn ons handvaten aangereikt en we hebben geoefend op elkaar. Het was een klein groepje met een heel leuk gezelschap. Ik heb deze dag als heel waardevol ervaren en zie nu al uit naar het vervolg.

Lieve groet, Sandra

Hoi Astrid,

Cursus helen met engelen in de flow! Een hele waardevolle cursus door de combinatie van theorie en praktijk. Wow, wat een veelzijdige cursus is dit!, Erg fijn dat er veel individuele aandacht was door de specifieke aanpak van Astrid en de invulling van de engelen. Er kon uitgebreid worden geoefend met voor ons belangrijke onderwerpen in een kleine veilige groep. Er is enorm veel aan bod gekomen die dag maar dat ging op een hele soepele wijze. In een fijne groep en op elkaar inspirerende wijze. De dag is omgevlogen. Ook plezierig dat we niet naar Zeeuws Vlaanderen hoefden en een gastvrij onthaal kregen in Kloetinge. De cursus heeft bij mij veel losgemaakt, war ik erg blij mee ben. Het helpt me om weer nieuwe stappen te zetten en oude zaken te begrijpen. Een soort stroomversnelling op het juiste moment. Ik heb zin om er mee aan de slag te gaan. Astrid, engelen en mede cursisten, dank jullie wel!

Een hartelijke groet, G

Consulten:

Lieve Astrid,

In de sessie op de spirituele beurs voelde ik gewoon de liefde voor het werk dat je doet en dat je het ook volledig vanuit liefde doet. Dit was al even geweldig als de boodschappen en heling die ik via jou mocht ontvangen! Al meer dan een jaar heb ik te maken met hevige klachten aan mijn keel, zonder dat ik er maar iets over zei wist je dit te achterhalen en daarbovenop de oorzaak nog eens aan het licht te brengen! Diep van binnen wist ik dat het met een vorig leven te maken had, maar ik wist dit niet te verwerken. Dankzij jou had ik na de sessie al onmiddellijk effect! Ik ben je hier echt zo dankbaar voor!!!

Dank aan jou, de engelen en de rest van de kosmos dat ik hier naar toegeleid werd!

Liefs Nick A

 

Lieve Astrid,

Heel veel dank voor het consult van gisteren.

Als een wond die tot je kern van je leven behoort op deze manier wordt geheeld en verzoend, dan is dat wonderbaarlijk. Geeft hoop en levenskracht. Dank voor alles.

Hartelijke groet, M.

Hoi Astrid,

Ik wilde je even laten weten dat er sinds de lezing in april bij de 4Windrichtingen een hoop gebeurt is. Ik heb je nog niet bedankt voor de fantastische lezing die je daar gehouden hebt. Je hebt me handvaten gegeven om verder te kunnen. Het was erg leuk je weer op de beurs te zien. Ook hier heb ik je lezing weer bijgewoond. De meditatie was een kadootje. Hierdoor kreeg ik inzicht hoe ik nu verder moet. Succes met je mooie werk, dat jij vol liefde uitvoert.

D. G.

IET opleiding

Lieve Astrid.

Wat een prachtige ervaring waren de dagen van de IET cursus .Je gaf met heel je hart uitleg van deze cursus. En het kwam allemaal goed binnen. Wat een wijsheid en geduld heb je laten zien. Het waren blije en inspirerende dagen voor mij. En wat een informatie heb je mij mee gegeven. Geduldig heb je de oefen behandelingen van mij ondergaan. Zelfs je lieve man was soms proefkonijn en onderging het in alle rust

Moe maar voldaan door de informatie en de dingen die ik waar mocht nemen hebben we de cursus afgesloten. En ik hou je op de hoogte hoe alles gaat verlopen. Ik heb er dankzij jou prachtige cursus alle vertrouwen in dat de IET vele mensen gaat helpen.

Astrid nogmaals heel veel dank voor alles

Erna

To top