Jaar reading

Ontvang de best mogelijke opties voor de komende 12 maanden

Jaar reading: Ontdek jouw best mogelijke opties

Januari is een mooie maand om je doelen te stellen en te kijken wat jouw best mogelijke opties zijn voor het komende jaar. Dit kan ook uitstekend rondom jouw verjaardag, om zo inzichten te krijgen in je nieuwe levensjaar, of een ander belangrijk moment in je leven. Waarbij een jaar reading een waardevol iets is voor jezelf of om kado te doen aan een ander.

Jaar reading

Voorbeeld van een jaar reading

Via een deze jaar reading kan ik je helpen dit inzicht te krijgen in deze opties.
Je krijgt per maand te horen wat jouw beste opties zijn en wat je aandachtspunten zijn deze maand. Zo krijg  je inzicht in nieuwe kansen, ideeën en mogelijkheden die voor je open liggen.

Een nieuwe jaar een nieuwe energie. 2017 is een 1 jaar, een jaar van nieuwe start en nieuwe mogelijkheden. We staan aan het begin van een nieuw cyclus. Waar wil je naar toe, wat is jouw potentie?

Met deze extra inzichten kun je nog meer uit jouw jaar halen.
Heb je een bepaald aandachtsgebied kun je dat aangeven, zo kun je denken aan werk, privé, balans, liefde, mijn tweelingziel enz.

Op welke manier een jaar reading?

Deze  reading kan bij mij in de praktijk, telefonisch, via skype of via de mail. Het grote voordeel van een reading in de praktijk, via telefoon of skype is dat je gedurende de reading ook vragen kunt stellen die ik via mijn spirituele team kan beantwoorden. Je kunt deze reading ook opnemen, zodat je later nog eens terug kunt luisteren.

Via de mail krijg je in een pdf document maand per maand een overzicht thuisgestuurd.

Ik raad je aan om deze jaar reading regelmatig door te lezen of te beluisteren om zo het beste uit jouw jaar te halen.

Ik kijk er naar uit om samen met mijn spirituele team jouw beste mogelijke opties aan jou door te geven om je zo te helpen t beste uit jezelf naar boven te halen.

Ja ik wil mijn best mogelijke opties voor komende 12 maanden 

De kosten van een jaar reading bedragen € 100,- voor 75 minuten.

Januari actie

Een nieuw jaar, een nieuw begin. In de maand januari krijg je een korting op de  jaar reading en betaal je maar € 85,- in plaats van € 100,-.

To top

Translate »