Spirituele reizen

Ervaringen van de deelnemers

Hieronder een indruk van de Spirituele reis naar het Magische zwarte Woud van september 2014

Algemene reacties:

• Gisteren kwam het lied van Guus Meeuwis in mijn gedachten: “Ik heb genoten” en daar schrijf ik nog bij: Ik heb genoten van jouw liefde, kracht en warmte samen met die van Kees en Rex. Deskundigheid, het intuïtieve in de meditaties en de rituelen. Samen met de engelen een harmonieuze verbinding en ook op die wijze “problemen” bespreken en oplossen met als doel dat iedereen zichzelf kan zijn en zich vertrouwd voelt in de groep. Ik heb veel geleerd en neem dat mee in mijn hart en mijn wijze van manifesteren. Vertrouwen op de Engelen en de innerlijke leiding. Heel knap hoe je vele malen met vertrouwen op jouw begeleiders uit de comfortzone bent gestapt. Je verdient een compliment en warme knuffel.

Het samen zijn met de groep en samen de maaltijden bereiden vond ik leuk. Ik heb met bewondering gekeken hoe je samen met Kees en Rex ons telkens opnieuw zo warm en gastvrij ontvangen hebt.

Het cijfer wat ik je voor deze reis wil geven is een 10!. Ik zou deze reis voor 300% aan anderen aanraden. Het is echt een persoonlijke verrijking in een fijne, serene, natuurlijke omgeving. Ik draag de ervaring van de reis in mijn hart.

xxx Carla

• Het was werkelijk een magische reis!
We werden door Astrid enthousiast en intuïtief begeleid, zodat er ruimte en aandacht was voor iedereen, ook voor de omgeving en de natuurwezens. Ik heb mooie spirituele geschenken en inzichten mogen ontvangen.

• Het was een waardevolle week met een zeer gevarieerd programma. De ontvangst was geweldig en het voelde als een warm bad. Ik heb verschillende dingen geleerd en vooral over mezelf. Dingen waar ik verder mee aan de slag kan. Dank je wel voor dit alles

• Was fijn, vol en relaxed. Was goed gezelschap: ook fijn dat Kees en T-Rex erbij waren

Hoe de gasten de  aankomst ervaren hebben:

• Een warm welkom; • gastvrij; • warm ontvangst met open armen; • warm ontvangst met open armen; • Zwart in het Zwarte woud met een oplichtende Astrid op het perron, bedje netjes gespreid, huisje energetisch gereinigd en de soep van Kees

De huisjes:

• Fijn, mooi, netjes en goed voorzien

To top

Translate »