1

mei
2014

Laat jij je tegenhouden of zoek je een andere weg?
Laat jij je tegenhouden of zoek je een andere weg?

Laat jij je tegenhouden?Vandaag tijdens het uitlaten van mijn trouwe labrador Rex was tot twee keer toe de weg die ik wilde nemen geblokkeerd. Als eerste stond er een grote kraan op het voetpad. Ik kon achter dekraan langs lopen door het gras waar de honden flink hun best doen om dit te bemesten. Ik heb besloten om goed uit te kijken en door het gras om te lopen, vervolgens kom ik aan een pad en staat er een grote bus met kar voor dit pad. Ik kon zijlings met mijn buik ingetrokken er net langs. In beide situaties kwam ik wel waar ik wezen wilde, echter niet op de manier hoe ik het in eerste instantie in gedachten had.

Het opende wel mijn ogen. Hoe je weg ook is laat jij je tegen houden door blokkades die jij op je weg tegen komt? Het voelde goed om iets te doen wat niet gewoon is en zo toch het einddoel te bereiken. Het gaf mij inzicht dat ik buiten de mogelijkheden die ik zie mag denken en nog meer buiten mijn comfortzone mag stappen om mijn doel te bereiken.

Op het moment dat je de engelen om hulp vraagt zijn ze er. Ze geven je graag tekens, adviezen en hulp. Wel is het belangrijk dat jij zelf actie onderneemt en ook buiten je comfortzone durft te treden om zo je doel te bereiken. Dit beeld kreeg ik vandaag duidelijk life te zien van de engelen. Engelen werken graag door mensen heen. En glimlachend liep ik verder.

Ik was dan ook dankbaar dat ik deze obstakels op mijn weg tegenkwam. Het heeft voor mij de weg geopend om op een andere manier te kijken en te handelen. Met deze wijsheid in pacht ga ik vrolijk verder met alle leuke ideeën en plannen uit te werken. Hierbij weet ik dat ik nu verder mag en kan kijken en dat alles mogelijk is om je doel te bereiken. Zodra een idee uitgewerkt is horen jullie hier meer van.

To top

Translate »