Energetische bescherming

zodat je goed in je lijf en energie komt/blijft zitten

ENERGETISCHE MANAGEMENT: Leer jezelf energetisch reinigen en beschermen

Alles in het leven is energie. Het is belangrijk om goed in je eigen energie te zitten en daarbij volledig in je lichaam te zijn.Energetisch management: Leer jezelf reinigen en beschermenEr kunnen allerlei oorzaken zijn waardoor je niet goed in je energie zit of waardoor je energie verstoord raakt. Hierbij is het belangrijk om je energetisch te kunnen reinigen en beschermen.

Je kunt energetisch op allerlei manieren verontreinigd raken. Dit kan zich uiten in tal van klachten, zoals onder andere hoofdpijn, moeheid, wazig zijn in je hoofd, angst, boosheid, verdriet, opgefoktheid, je voelt je chaotisch, onzeker zijn. De klachten kunnen zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau zijn. Aan deze en tal van andere klachten kun je zelf iets doen, door je energetisch goed te reinigen en te beschermen! Leer in jouw eigen energie te blijven en niet alles vanuit de omgeving energetisch op te pakken.

Waarom de workshop Energetisch reinigen en beschermen?

Mijn ervaring is dat er in het algemeen wel goed geleerd wordt hoe je jezelf verder kan ontwikkelen en openstellen, maar dat het uitgebreid stilstaan bij energetische reiniging en bescherming vaak ontbreekt. Tijdens de weg die ik bewandelde leerde ik allerlei technieken om mezelf meer open te zetten en mijn heldere kanalen beter te laten werken en soms een kleine oefening om jezelf te beschermen. Ik werd steeds gevoeliger en kreeg zelfs allerlei lichamelijke klachten. Dit waren klachten die niet van mij, maar van andere mensen waren. Ik had niet geleerd hoe hier mee om te gaan.  (Ondertussen heb ik dit zelf wel goed geleerd) Ook in mijn praktijk kom ik tal van mensen tegen die energetisch vervuilen en erg gevoelig zijn. Dit was voor mij de reden om deze workshop te schrijven. Op het moment dat je verder gaat met je ontwikkeling is het ook belangrijk dat je handvatten krijgt hoe je met twee voeten op de grond blijft staan en jezelf energetisch goed reinigt en beschermt! Je gaat immers ook niet naar buiten in je zwemkleding op het moment dat het buiten 4 graden is en hard regent.

Voor wie?

Voor ieder die zich herkent in bovenstaande klachten, ieder die (hoog)gevoelig is in het dagelijks leven. Of je nu wel of niet spiritueel bezig bent. Alles is energie en ieder kan energetisch vervuild raken! Speciaal ook voor mensen die veel met andere mensen werken (empatische beroepen) zoals werkers in de zorg, het onderwijs, therapeuten enz.
Voor mensen die zich spiritueel verder willen ontwikkelen is deze workshop zeker een aanrader. Het is een basisgereedschap die je nodig hebt om jezelf energetisch schoon en zuiver te houden. Verder is deze workshop uitermate geschikt voor mensen die veel in contact komen met andere mensen, vooral zorgende beroepen. Het is een onderdeel van jouw zelfzorg!

Wat komt er aan bod tijdens de workshop Energetische reiniging en bescherming?

Het is van belang om jezelf te kunnen reinigen van deze energieën en jezelf weer op te kunnen vullen met prettige en positieve energie, zodat jij je goed blijft voelen. In deze workshop staan we stil hoe we dit kunnen doen en waar we op moeten letten. Naast de theorie gaan we ook praktisch aan de slag, zodat jij ook deze technieken thuis kunt gebruiken. De engelen geven diverse manieren aan en we gaan aan de slag met diverse technieken om weer helemaal optimaal in jouw energie te komen. In deze workshop krijg je een divers aanbod van technieken die je kunt gebruiken om in jouw kracht te blijven staan en je zo zuiver in je energie te houden.  Door de combinatie van technieken heb je een krachtig gereedschap. Daarnaast krijg je inzicht hoe je energetisch vervuild en waardoor je dit (soms) laat gebeuren.

Tijdens deze dag staan we ook uitgebreid stil met aarden en de diverse technieken die je hier voor kunt gebruiken. Veel mensen zitten in hun hoofd en zijn niet goed geaard, waardoor je een aantal klachten kunt ervaren.

Wil je weten hoe anderen deze workshop ervaren hebben? Lees hier hun reacties

Waar en wanneer?
Zaterdag 8 April 2017 in het Angelshart centrum in Oostburg van 10 tot 17 uur

Kosten:     € 107,- voor de workshop, dit is inclusief koffie, thee,water, lunch, syllabus en certificaat

Wil je meedoen met deze workshop en je weer goed in je energie en lijf voelen zitten? Geef je dan hier op

Wil je weten of deze workshop voor jou geschikt is? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

To top

Translate »