Massages

Een moment om naar jezelf te luisteren om zo weer evenwichtig in het leven te staan

Massage bij Angelshart 

Aanraken, voelen, erMassage-1varen, ontspannen, genieten, rust, bewustwording,
warmte, ontstressen, dichter bij jezelf komen, balanceren, 
Dit zijn enkele punten die je bij een massage kunt ervaren.

Een massage bij Angelshart staat voor behandeling met een open hart, van waaruit met liefde, respect en passie gewerkt wordt. De massage laat, als jij dit toestaat, jou dichter bij je eigen gevoel en je eigen kern komen. Waardoor jij weer lichter door het leven kunt stappen.

Soms heb je het gevoel dat de balans om wat voor reden dan ook even weg is. Het is dan tijd om even naar jezelf te luisteren, om zo weer evenwichtig in het leven te staan. Een massage kan je daarbij helpen.

Een massage is ook: een cadeautje voor jezelf, jezelf laten verwennen, een oase van rust ervaren, communicatie zonder woorden, een oeroude vorm van helen

Soorten Massages:

Er worden diverse massages aangeboden in de praktijk.

Wat kun je verwachten?Massage-2

Na binnenkomst wordt er een korte intake afgenomen. In overleg kijken we welke massage voor jou het beste is.
Daarna vraag ik je van je bovenkleding te ontdoen en plaats te nemen op de massage tafel. Alles wordt volledig bedekt met handdoeken, alleen het te masseren lichaamsdeel wordt ontbloot. 
De massages worden met rust en aandacht gegeven in een sfeervolle en verwarmde ruimte, met op de achtergrond een ontspannen muziekje. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke oliën. Daarnaast worden etherische oliën gebruikt wat een extra dimensie aan de massage geeft.

 

Belangrijk

Er zijn een aantal contra indicaties waarbij ik niet mag masseren of waarbij er eerst overleg met een arts of specialist geweest dient te zijn.

To top

Translate »