Nieuwe Tijds Healing

Herstelt de verbinding met de bron zodat je in liefde je pad verder kunt lopen

20131028_153212Als ziel zijn we allen geboren uit de bron van onvoorwaardelijke liefde en Goddelijke perfectie. Tijdens ons reïncarnatie proces op aarde zijn we vaak vergeten dat we uit deze bron van onvoorwaardelijke liefde zijn ontstaan. Een Nieuwe Tijds Healing richt zich om deze verbinding met de bron weer te herstellen en zo je trilling hier op aarde te verhogen zodat je in liefde je pad verder kunt lopen. De energie van de Nieuwe Tijds Healing is een subtiele, fijne, liefdevolle en warme energie die zich afstemt op de energie van de bron en de Goddelijke perfectie. De Nieuwe Tijds energie van het Aquarius tijdperk is sinds december 2012 volledig op gang gekomen . Deze healing is werkzaam voor een scala aan klachten en problemen en zorgt ervoor dat jij gemakkelijker de volgende stap op je pad kan nemen.

Tijdens een Nieuwe Tijds Healing sessie wordt in het inleidend gesprek het doel van de sessie bepaald. Daarna wordt er uitgelegd welke punten op jouw lichaam aangeraakt worden en welke technieken nog meer aan bod kunnen komen. Dit zijn onder andere de tijd-ruimte heling, de Energetische correctie, het zielendoelversterking, en de zieleheling.

Tijdens de Nieuwe Tijds Healing zit je ontspannen op een stoel met beide voeten op de grond. Daarna worden de besproken punten subtiel aangeraakt. Hoewel het aanraken van deze punten subtiel is kan het effect hiervan zeer krachtig zijn. Komt er tijdens de Nieuwe Tijds Healing informatie naar boven dan zal deze ook met jou gedeeld worden.

Na afloop van de sessie krijg je een flesje energetische druppels mee. Deze druppels, die je ongeveer 4 weken gebruikt, bevatten de energie verbonden met de ontvangen Nieuwe Tijds Healing sessie en zorgen ervoor dat het effect van de healing verlengt wordt.

Om een klacht te helen is er vaak maar een sessie nodig, soms twee. De eventuele 2e sessie kan pas 1 maand na de eerste gegeven worden. Soms kan het zijn dat je nog niet toe bent aan deze vorm van healing en dat een engelen healing of IET beter bij jou past. Tijdens een engelenconsult ontvang jij die healing die op dat moment het best bij jou past.

To top

Translate »