Headline title

You can write any description here or delete if you dont want to use this

WIE IS ASTRID?

AstridAstrid is een warme, liefdevolle en gevoelige nuchtere Zeeuwse die het Spirituele met het Aardse verbindt. Ze is eigenaar en oprichter van praktijk Angelshart. Astrid is gespecialiseerd in het werken met Engelen, daarnaast maakt ze gebruik van de vele technieken en ervaringen, zoals o.a. jarenlange ervaring als verpleegkundige in diverse velden, trainer  op diverse vlakken, vele opleidingen en cursussen alsmede haar persoonlijke levenservaring. Hierdoor kan ze jou het optimale consult of massage aan bieden en haar kennis met jou delen in diverse workshops die ze geeft.

In de loop der jaren is er op het levenspad van Astrid ook behoorlijk wat gebeurd. Astrid ziet het als het opdoen van vele ervaringen waardoor ze kon groeien. Hoe negatief een ervaring ook was, Astrid had hem nodig om te kunnen komen tot het punt waar ze nu is. Leven met een open hart vanuit liefde en iedere gebeurtenis als een ervaring zien om te groeien. Zo wil ze ook jou helpen op jouw weg zodat ook jij kunt groeien en bloeien.

Ik ga jullie niet vervelen met de vele diploma’s en certificaten die ik in de loop der jaren gehaald hebt. Het gaat mij erom dat ik al deze kennis bij me draag en van hieruit met liefde vanuit een open hart deze kennis gebruik en overdraag om jou te helpen terug te komen in je eigen kracht en liefde en zo je ware authentieke ik weer terug te vinden.

Astrid Esser

To top

Translate »