Energetische Update: Reading & Healing avonden

in liefdevolle verbinding jezelf kunnen zijn

 Energetische Udate: 1e donderdag vd maand
Engelenavonden: 2e woensdag vd maand
Reading & Healing avonden

 

Angelshart geeft diverse energetische avonden:

Tijdens deze avond krijgen zoveel mogelijk mensen (liefs allemaal) een persoonlijke boodschap.
Daarnaast gaan we een life gechannelde healing doen door middel van meditatie. Astrid stemt zich af op de groep en zal tevens ook informatie geven over bepaalde onderwerpen. Iedere avond zal weer anders zijn.

Een avond in een ontspannen sfeer met een liefdevolle energie van engelen en lichtwezens.

Iedereen kan deelnemen, je hoeft geen ervaringen met het spirituele of mediteren te hebben. Voor diegene die interesse in het spirituele of in engelen hebben is dit een mooie gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten en de liefdevolle energie van de engelen en lichtwezens te voelen.

Kortom een moment van rust en inspiratie voor jezelf.

1e donderdagavond van de maand van 19:30 tot 22:00 uur
Kosten: € 17,50,-

2e woensdagavond van de maand van 19:30 tot 22:00 uur
Kosten: € 17,50,-

 

Wil je zeker zijn van je plaats bij de Reading & Healing avond,  geef je dan hier op. Heb je je niet opgegeven en wil je toch meedoen? Kom gerust binnen en doe met ons mee, zolang er nog stoelen vrij zijn. Voel je welkom 

Dit is wat deelnemers hiervan vinden:
Gisteravond ben ik naar een Reading & Healing avond van Astrid geweest. Deze avonden brengen mij altijd heel veel. Ik wil dit toch een keer hier neerzetten, want ik gun het julie ook zo. Je mag aangeven wat je van de avond verwacht. Wat zou je willen weten? Astrid doet een meditatie met de engelen en pakt hierin heel veel aan, waardoor er ook Healing is. Natuurlijk draagt ze kennis over. Ze weet veel en ze is heel aards. Op een manier waar je gelijk wat mee kunt. Je krijgt een persoonlijke reading. Astrid channelt zuiver met de Bron. Zelf haal ik hier veel uit en kan er echt weer verder mee. Wees welkom op deze avonden!
Hartegroet, Jannie

To top

Translate »