Ervaringen consulten

Hoe klanten de Engelen consulten ervaren

Email Engelen Reading 3 december 2014 

Hallo Astrid,

Ik ben dolgelukkig met deze mooie reading. Het raakt me enorm!
Ik wil jou en de engelen heel erg bedanken.

Lieve groetjes, Yo

Engelen Consulten november 2014

Lieve Astrid,

Weer zoveel mee gekregen van jou en de engelen gisteren! Het heeft me weer een heel stuk verder geholpen.

Ook mooi om te zien hoe ik jou ervaren heb gisteren met een nog sterkere kracht dan je al had. Zoals je vertelde dat je nu de dingen volledig op eigen kracht doet, dat straalde je ook uit. Een soort van rots, die vertrouwen heeft om het op deze manier te doen. Heel mooi!

A.

 

♥Hoi Astrid,

Ik wil je alsnog van harte bedanken voor de bijzondere en liefdevolle reading. Wat een bijzondere reading, ik had zoveel vragen en dit kwam er als belangrijkste uit!!

Ik heb de dagen erna in een soort rouwproces gezeten, en veel gehuild. maar gelukkig heb ik dit los kunnen laten en voel ik de liefdevolle aanwezigheid van mijn dochter die me inderdaad helpt en ondersteunt. Het is eigenlijk heel moeilijk te leggen hoe ik me voelde en nu voel. Wel heb ik er intens vrede mee. En mocht er toch nog een derde komen 🙂 dan weet ik dat dit ook goed zal zijn, ondanks dat dat dan niet dezelfde persoon/ dochter zal zijn.

Nogmaals ontzettend bedankt voor je liefdevolle steun en inzichten.

E

 

Hallo Astrid,

Bedankt voor de bijzondere sessie van vanmiddag. Ik ga het eerst allemaal laten bezinken en aan de slag met de adviezen welke ik heb gekregen.

K,

Engelen Consult september  2014

Beste Astrid,

Het is inmiddels ongeveer twee weken geleden dat ik bij je was. Sindsdien is er het één en ander aan het veranderen, maar ik kan niet precies uitleggen wat het is. Ik lijk vanbinnen ‘rustiger’ te worden en dat vind ik erg goed. Het gaat nog wel met ups en downs, maar als het zo doorgaat weet ik dat het goed komt. Bedankt!

Groetjes, Edwin

Eerdere Engelen consulten:

Lieve Astrid,

In de sessie op de spirituele beurs voelde ik gewoon de liefde voor het werk dat je doet en dat je het ook volledig vanuit liefde doet. Dit was al even geweldig als de boodschappen en heling die ik via jou mocht ontvangen! Al meer dan een jaar heb ik te maken met hevige klachten aan mijn keel, zonder dat ik er maar iets over zei wist je dit te achterhalen en daarbovenop de oorzaak nog eens aan het licht te brengen! Diep van binnen wist ik dat het met een vorig leven te maken had, maar ik wist dit niet te verwerken. Dankzij jou had ik na de sessie al onmiddellijk effect! Ik ben je hier echt zo dankbaar voor!!!

Dank aan jou, de engelen en de rest van de kosmos dat ik hier naar toegeleid werd!

Liefs Nick A

 

Lieve Astrid,

Heel veel dank voor het consult van gisteren.

Als een wond die tot je kern van je leven behoort op deze manier wordt geheeld en verzoend, dan is dat wonderbaarlijk. Geeft hoop en levenskracht. Dank voor alles.

Hartelijke groet, M.

 

Hoi Astrid,

Ik wilde je even laten weten dat er sinds de lezing in april bij de 4Windrichtingen een hoop gebeurt is. Ik heb je nog niet bedankt voor de fantastische lezing die je daar gehouden hebt. Je hebt me handvaten gegeven om verder te kunnen. Het was erg leuk je weer op de beurs te zien. Ook hier heb ik je lezing weer bijgewoond. De meditatie was een kadootje. Hierdoor kreeg ik inzicht hoe ik nu verder moet. Succes met je mooie werk, dat jij vol liefde uitvoert.

D. G.

To top

Translate »