Referentie Massages

Hoe klanten de massages van Angelshart ervaren

Hoi Astrid, (08-12-2014)
De massage was erg rustgevend. Ook was de warme massage olie erg lekker. De geur was aangenaam. Ik ben vriendelijk ontvangen.

Megan

Hoi Astrid,

Wat een heerlijke massage heb ik van jou gehad, zeer diepgaand en helend. Na de massage voelde ik me weer geheel ontspannen en lekker in mijn vel. Een echte aanrader voor iedereen die zich eens wil laten verwennen. Ik heb besloten om mezelf dit iedere maand kado te doen. Ik kom graag naar je toe, je masseert met respect, liefde en passie. Je weet ook precies waar je extra aandacht moet geven. Dank je wel voor je liefdevolle ontvangst.

Groetjes H.
Lieve Astrid,

De massage die ik van jou ontving ging dieper dan dat ik kon vermoeden. Je weet de aandacht op de goede punten te leggen. In een rustige sfeer werd ik op een prettige manier ontvangen. Voor mijn gevoel is het meer dan massage alleen. Ik voelde de energie overal stromen en wat een warme en prettige handen heb je. Het gesprek vooraf vond ik ook bijzonder prettig. Je straalt vertrouwen uit en weet duidelijk waar je mee bezig bent. Nogmaals bedankt voor deze mooie en unieke ervaring.

Hartelijke groetjes J

 

To top

Translate »