Verbinding

Beweging, dans, meditatie: kom in je flow

Energetische dag waarin we via beweging, dans en meditatie in contact komen met de energie in jezelf. Vanuit deze energie kun je de liefde en energie weer beter laten stromen waardoor je makkelijker terug in de flow komt.

Een workshop vol verbinding. Verbind alle aspecten  van jezelf inclusief de mannelijke en de vrouwelijke energie om zo weer heel te worden.

Deze workshop is een unieke samenwerking tussen Yasmin en Astrid waarin twee werelden samen komen om zo het beste aan jullie te kunnen geven. Hieruit is de workshop: Kom in je Soulflow vanuit je Angelshart ontstaan. Yasmin met haar Kaapverdiaanse passie en Astrid met haar Zeeuwse geaardheid.

Een complete middag waarin je de energie in jezelf helemaal kunt ervaren.
Via onder andere beweging, dans en meditatie kom je in contact met de energie in jezelf. Vanuit deze energie kun je de liefde weer beter laten stromen waardoor je makkelijker in de flow komt. Je verbind alle aspecten in jezelf inclusief de mannelijk en de vrouwelijke energie.
Om het helemaal compleet te maken is er gedurende de workshop verfrissend energetische drank en soulfood om de inwendige mens ook een energieboost te geven.

Deze link over Yasmin geeft een kleine indruk over wie Yasmin is.

Na deze workshop:
zul je de energie in heel je lijf voelen
voel je de liefde stromen
kom jij terug in de flow
ben je weer verbonden met je eigen ik

De kosten van deze unieke workshop bedragen € 76,- inclusief soulfood, drank

Wanneer:
Vrijdag 19 mei
De workshop begint om 13:00 uur en we streven er naar om om 17:00 uur klaar te zijn.

 

 

 

To top

Translate »