Werken met jouw engelen

Iedereen kan leren om met engelen werken

Werken met engelen

Iedereen heeft engelen om zich heen en kan met engelen werken. Ook jij! Je hoeft niet bijzonder of spiritueel te zijn om te werken met engelen. Op een aardse manier zal ingegaan worden over hoe jij met jouw engelen kunt werken en hoe je dit in je (dagelijkse) leven kan toepassen. Er is niks zweverigs aan. Het is juist belangrijk om met twee benen op de grond te staan.

Engelen helpen je om het beste uit je leven te halen, ze willen jou graag helpen met alles in je leven. Tevens laten ze je groeien in je bewustzijn en willen ze graag helpen jouw trilling te verhogen.  Engelen hebben een onvoorwaardelijke liefdes energie en zullen je dit gedurende deze dag ook laten voelen. Ze willen niets liever dan samen met jou werken zonder enig oordeel dan ook.

Wat leer je tijdens de workshop werken met engelen?

Je gaat contact maken met jouw beschermengelen.
Verder leer je hoe je de engelen kunt waarnemen of ervaren. Hoe je met ze kunt communiceren en wat ze voor jou kunnen doen.

Je leert wat het verschil is tussen je beschermengelen, de engelen en de Aartsengelen. Daarnaast leer je wat het verschil is tussen engelen, gidsen en dierbare overleden. Hier is regelmatig nog verwarring over. Er wordt nog regelmatig gedacht dat een dierbare overledene een beschermengel is.

Gedurende de dag leer je een aantal technieken waarbij je met de engelenenergie werkt. Deze technieken kun je na deze dag gebruiken voor jezelf of voor anderen. Het is een gevarieerde dag waarin theorie en praktijk elkaar afwisselen. Ook is er ruimte om je vragen te beantwoorden en je ervaringen te delen. Je krijgt de mogelijkheid een (persoonlijk) voorwerp op te laden met engelen energie.

De workshop werken met engelen is een basisworkshop en is zowel geschikt voor de beginnende engelen geïnteresseerde als de meer gevorderde die al met engelen werkt. Vaak  hoor ik achteraf dat mensen die al met engelen werkten het interessant vonden en nieuwe dingen hebben bijgeleerd. Tevens kan deze workshop dienen als voorbereiding op de workshop Kaartreading met Engelen en de workshop Healing met Engelen.

Mijn leven is in positieve zin veranderd toen ik met engelen ging werken, dit gun ik jou ook! Verder hoor ik regelmatig van eerdere deelnemers dat er een positieve verandering in hun leven is. Als jij je open stelt voor t werken met engelen kunnen er werkelijk wonderen in je leven gebeuren.

Data van de werken met engelen Workshop:

Dinsdag 18 juli 2017 in het Angelshart Centrum in Oostburg
Najaar 2017

De kosten van deze workshop bedragen € 107,- incl. koffie, thee, water, lunch en certificaat

Schrijf je hier in voor de workshop Werken met engelen

To top

Translate »