Reading met engelenkaarten

In deze workshop leer je zelfstandig een reading met engelenkaarten te doen

Na deze workshop ben je in staat om zelfstandig een accurate reading met engelenkaarten te doen. Tijdens de workshop gebruiken we de kaartensets van Doreen Virtue, maar aan het eind van de les ben je in staat om met iedere willekeurige kaartenset een zuivere reading te doen.

De workshop wordt gegeven door een ervaren Engelen deskundige die gedurende de workshop aanvullende tips en adviezen geeft.

Je leert hoe je een kaartenset energetisch kunt schoonmaken en inzegenen en wat het nut hiervan is. Tevens leer je een veilige omgeving op te zetten. Verder leer je hoe je de berichten van de engelen kunt channelen. Het is een workshop waarin theorie en praktijk elkaar afwisselen. We gaan hierbij veel op elkaar oefenen, zodat jij de engelen kaart reading geeft en hem ook ontvangt. Hierdoor krijg jij deze dag ook een hoop nuttige informatie voor je zelf.

Op deze dag komende de volgende readingen aan bod:
– 1 kaartsreading voor algemene vragen
– 3 kaartreading voor gezondheid en willekeurige vragen
– Relatie reading
– Zielendoel reading

Ook wordt er uitleg gegeven hoe je het best een (engelen) kaarten set kunt uitzoeken. Om deze workshop te kunnen volgen is het van belang om eerst de workshop Wat zijn engelen en hoe kan ik met ze werken te volgen. Hierin worden namelijk de basisvaardigheden uitgelegd die je nodig hebt in de workshop reading met engelenkaarten.

Verdere info van deze workshop:
Waar: Angelshart centrum Oostburg
Wanneer: 7 mei 2017 van 10 tot 17 uur
Kosten: € 117,- incl. koffie, thee, water, lunch en certificaat

Schrijf je hier in voor de workshop Reading met engelenkaarten

Reacties op deze workshop:

Astrid,
Bedankt voor weer een erg leerzame cursus. Het is erg belangrijk om op jezelf te vertrouwen en weten dat je goede informatie doorkrijgt via de kaarten. Ik heb er weer veel van geleerd en zal hierna weer verder gaan.
Liefdevolle groet, Femke

De workshop heeft me goed inzicht gegeven in het werken met de engelen. Mooie inzichten en prachtige waardevolle boodschappen die je mag delen. Dat geeft kracht en ook vertrouwen. Dank je wel engelen.
Sabine

Was een openbaring voor mij. Werkt echt! De engelen door ons. Heerlijk gevoel van meer vertrouwen, vreugde, dat je het niet allemaal alleen hoeft te doen. Energie van de engelen geeft energie en rust.
M. T.

To top

Translate »