Engelen cursussen en spirituele workshops

Breng liefde en flow terug in je leven

Angelshartcentrum

Angelshart centrum voor bewustwording en natuurlijke gezondheid  biedt een breed scala van activiteiten aan. Dit zijn allemaal activiteiten die je helpen om persoonlijk en spiritueel te groeien en je meer bewust te worden van jezelf. Daarnaast zijn er ook diverse activiteiten rondom gezondheid. Er worden regelmatig enthousiaste gastdocenten uitgenodigd, zodat het aanbod van ons centrum zo breed mogelijk is en voor ieder wat wils.  Astrid is een specialist in het engelenwerk en daarnaast positiviteitscoach en geeft deze kennis graag aan jou door. De  cursussen zijn deels gebaseerd op de trainingen die Astrid hierin gevolgd heeft. Daarnaast deelt Astrid haar kennis en waardevolle ervaringen die ze heeft opgedaan tijdens het geven van consulten, workshops en haar levenservaring. Tevens krijgt ze op een heldere en zuivere manier de informatie van de engelen door. 

Astrid  verzorgt de activiteiten in het Angelshart centrum in Oostburg.
Op aanvraag kan Astrid ook bij jouw thuis of in de praktijk een workshop of lezing geven.  Neem contact met ons op voor de voorwaarden

Wordt of ben je behandelend voor een psychiatrische aandoening of gebruik je medicatie die het bewustzijn beïnvloeden en wil je een  (engelen) workshop volgen? Neem dan even persoonlijk contact met ons op. Het kan dan zijn dat het niet het juiste moment is om deze workshop te volgen.

Op dit moment worden geen workshops aangeboden. Na mijn ziekteperiode zullen nieuwe workshops ingepland worden.  In de agenda vind je het overzicht van al mijn activiteiten.  Heb je interesse in onze activiteiten?
Neem dan contact met ons op.

Reactie op de workshops:

Beste Astrid, Ik heb heel veel bijgeleerd door jouw enthousiasme, vakkundigheid en geduld. Je hebt me het vertrouwen gegeven dat ik mag vertrouwen op mezelf en mijn capaciteiten. De tijd vloog om, elke cursusdag opnieuw gevuld met boeiende en praktische informatie. Dank je wel.

Energetische update avond - meer info
€ 17,50
Avond van 19:30 tot 22:00 uur
Iedere 1e donderdag van de maand!
Engelen meditatie avond - meer info
€ 17,50
Avond van 19:30 tot 22:00 uur
Iedere 2e woensdag van de maand!
Engelen meditatie avond - meer info
€ 17,50
Avond van 19:30 tot 22:00 uur
Iedere 2e woensdag van de maand!

To top

Translate »